OVER TEAM GLINSTERING*

Toen bleek dat de voormalige “Zilvermeeuw”, voorheen eigendom van de Groep Van Eyck, aan de speeltuin op het Zilvermeer zou stoppen te bestaan, begonnen Mark en Karim met het uitwerken van hun droom: “Een horecazaak aan de speeltuin en zwemvijver waarin een breed aanbod van gasten aan zijn trekken zou moeten komen”.

Met een breed aanbod kun je dan ook denken aan de ruimste zin van het woord. In de zomer serveren zij aan dagrecreanten verse frieten en snacks aan de frituur. Drankjes kunnen aan een gezellige buitentoog afgehaald worden en genuttigd worden op een van de vele picknicktafels. In de grote zaal worden de mooiste bruiloften gevierd met luxe hapjes en gezellige muziek gedraaid door onze DJ. Ook het verzorgen van vergaderingen en bedrijfsevenementen maken zij tot een succes!

Na een grondige verbouwing en renovatie is dit horecabedrijf fris en uitnodigend om u te verwelkomen en te verwennen. In de Taverne kunt u genieten van een goede kop koffie, een drankje en een kaart met diverse verrassende gerechtjes.

Aan de strandzijde vindt u de frituur en een buitentoog waar u drankjes en ijsjes kunt bestellen. Neem plaats aan een van de picknicktafels en geniet van het prachtige uitzicht. In het midden van het gebouw bevindt zich een prachtige zaal met een aangrenzende buffetzaal. Een uitstekende plaats voor feesten, bruiloften, recepties en (vergader)bijeenkomsten. En zeg nu zelf. Met een decor dat ieder jaargetijde zijn specifieke charme heeft, krijgt uw bezoek of feest als vanzelf een meerwaarde.

Glinstering is the place to be tijdens of na uw zomerse bezoek aan het Zilvermeer. Voor de ochtendkoffie, een broodje, een ijsje of een lekkere koele pint. Geniet van een zomerse lunch op het terras en waan u even in het buitenland. Heerlijk relaxen met goed glas witte wijn. Wat wil een mens nog meer. In herfst, winter en voorjaar is een bezoek aan het domein een heerlijk uitje voor jong en oud. Vooral wanneer u neerstrijkt in de Taverne voor een koffietje, een pannenkoek of een stevige pint.

Daarnaast is Glinstering een unieke locatie voor bruiloften, familie- of bedrijfsfeesten, communiefeesten of het houden van een diner. Daarbij hanteren Mark en Karim maar één motto: het overtreffen van de verwachting van de gast. Daar staan zij voor. Schroom dus niet te bellen (014 428288) of stuur een mail info@glinstering.be en vertel hen uw wensen. Zij stellen graag een passend concept voor zodat u later zult zeggen: ‘Mooie herinneren starten bij Glinstering…’

http://www.glinstering.be/wp-content/uploads/2016/12/cropped-Foto-van-de-zaal.jpg
foto_1_kader

Mark Sträter

Deze veertiger (samenwonend en vader van twee zoons) heeft al op jonge leeftijd zijn hart aan de horeca verloren. Na een aantal leidinggevende functies in diverse horecazaken, heeft hij vijf jaar met succes De Mosten in Hoogstraten uitgebaat. In Glinstering treft u hem aan in de Taverne en de zaal waar hij het u als uw gastheer zo aangenaam mogelijk maakt.

foto_1_kader

Karim Fawzi

Karim (gehuwd en 2 kinderen) beschikt eveneens over veel horeca-ervaring wat geresulteerd heeft in een prachtig mediterraan restaurant in Breda. Ook hij kon geen weerstand bieden aan de uitstraling van het Zilvermeer en zo was de samenwerking een feit. Karim zet zijn culinaire kwaliteiten in en gaat u zeker verrassen met zijn gerechten.

Een ijzersterk duo Mark en Karim; zij kennen elkaar uit de horeca en zijn al vele jaren bevriend. Toen de horeca concessie vrijkwam van het Zilvermeer, was er dan ook niet veel nodig om hen te doen besluiten deze uitdaging aan te gaan. Mark zet zijn organisatorische en gastheer kwaliteiten in, Karim zwaait met overtuiging de scepter in de keuken. Deze combinatie betaalt zich nu al uit.